Wat kan ik voor u doen?

Wij zijn open 馃檪

AvisVolta, training en advies is door mij gestart vanuit, toch wel, wat idealistische beginselen. In die tijd werd het Internet, de inzet van ICT meer en meer beschikbaar. Ik was werkzaam in de welzijnssector en zag hoe hele snelle jongens, heel snel geld wilde verdienen door zich in deze sector op deze markt te storten met allerlei mooie ICT-oplossingen. Zelf programmeerde ik ondertussen en bouwde ik in het kladblokje een website.

Ondertussen ontwikkelde ik mezelf, studeerde verder en bouwde een schat aan ervaring op in de wereld van zorg en welzijn en ICT. Op 茅茅n of andere manier is dat altijd samen op gelopen. Verschillende rollen en verantwoordelijkheden heb ik daarin vervuld en gedragen. Altijd in leidinggevende en beleidsmatige functies in het midden- en hoger management. Daarnaast altijd het eigen bedrijf gehouden.

Nu een nieuwe fase in mijn leven is aangebroken. Ik kan mijn diensten en kennis aanbieden aan personen en organisaties. Nog steeds vanuit dezelfde idealistische beginselen. Wat kan ik voor u of uw organisatie doen?

Reacties 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
LinkedIn
Share