Begeleiden

Het is natuurlijk een open deur…

Het veld van de zorg en welzijn is breed en beslaat een groot en divers arbeidsgebied.
Het CBS geeft aan dat er ruim 1,6 miljoen mensen werkzaam zijn in dit deel van de publieke sector. Al jaren staat dit deel van die publieke sector onder grote druk. Zowel financieel als door de verandering van het werk en de invloed van delen van een samenleving die er niet voor schroomt vooral af te geven op de mensen die werkzaam in de publieke sector.

Instellingen en organisaties die in hierin werkzaam zijn kunnen dit beamen. Juist deze organisaties zien dit terug bij hun personeel. We kunnen de wereld niet veranderen. We zullen moeten leren omgaan met de dynamiek van de tijdsgeest. Hoe ga je om met al die regeldruk? Hoe ga je om met de agressie in je werk? Hoe laat ik de zorgen van het werk op het werk? We herkennen er allemaal wel wat in.

Overigens…

Ook andere beroepsgroepen zullen zich herkennen in bovenstaande. Onze begeleiding kent generieke basisprincipes die toegespitst kunnen worden in meerdere sectoren.

AvisVolta, training en advies kan u van dienst zijn. Heel praktisch door het begeleiden van mensen en teams in de vorm van supervisie en/of coaching.
Follow by Email
LinkedIn
Share