Bedrijfsprofiel

Zij wilde de wereld zien, hij installeerde Google Earth

Machine

De start, al weer even geleden, was in de tijdperk dat het internet in andere ICT voorzieningen op kwam. In het maatschappelijk werkveld actief ontstond het idee om vooral de mens en de machine te verbinden. Na jaren vooral de aandacht te hebben gehad op de machine werd het voor John de tijd focus te verleggen op de mens.

Mens

De mens kan tegenwoordig best goed uit de voeten met de techniek die het digitaletijdperk biedt. Een andere kant is dat druk op de mens toeneemt. Er wordt meer geeist, het moet beter, sneller. Psychosociale omstandigheden zowel in het priv├ędomein als in het professionele domein kunnen zorgen voor allerlei klachten.

Maatschappij

In het maatschappelijk middenveld is de afgelopen jaren een grote druk ontstaan. Vooral medewerkers in het onderwijs en de zorg hebben te maken met grote werkdruk. Medewerkers lopen te vaak vast en de werkgevers in de zorg hebben niet altijd de middelen om hier voldoende energie in te stoppen. De belangrijkste drijfveer voor het starten van AvisVolta, traning en advies was en is nog steeds om laagdrempelig particulieren en non-profit organisaties van dienst te zijn. Kernwoord: veranderen 

NU

De focus is dus anders, niet de machine (ICT) maar de mens staat centraal. AvisVolta, training en advies gebruikt jarenlange ervaring, kennis in het brede veld van zorg en ICT om mensen en organisaties te helpen te veranderen. Te begeleiden, te coachen en aanbod van individuele counseling.

Kosten

Een eerste kennismaking kost u niets, ook een eerste gesprek om te kijken of er een 'klik' voor samenwerking is blijft vrij van kosten. Alleen eventuele reiskosten worden in rekening gebracht.
Pas na deze eerste gesprekken wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt op basis waarvan u kunt besluiten het avontuur van verandering aan te gaan.

Belangstelling gewekt?

Heeft u belangstelling, zou u een gesprek willen. Of wilt u informatie toegestuurd krijgen.
Vul dan het formulier in of zoek op een andere manier contact. De contactgegevens vind u in voldoende mate op onze website.