Maatwerk

Ik zit hier mee, dat zou ik wel willen leren gebruiken

ICT

We leven in een digitaal dynamisch tijdperk. Informatietechnologie is inmiddels veel meer dan alleen en het gebruik van een computer.
AvisVolta heeft een brede kennis en veel ervaring op dit terrein.

Maatwerk

Een nieuwsbrief maken? Database opzetten? Werken met een spreadsheet? Website bouwen? Bloggen, Veilig op internet? U kunt zo gek niet bedenken of wij kunnen een cursus of training aanbieden. Onze cursussen zijn modulair opgebouwd, daarom is maatwerk te leveren, voor elke groep of persoon.

Voor iedereen

AvisVolta heeft de filosofie dat het gebruik van steeds vernieuwende media voor een ieder bereikbaar zou moeten zijn.
Om die reden richt AvisVolta zicht vooral op de kleine (startende) ondernemer. De non-profitorganisatie of de particulier.
Of het nu gaat om een grootouder van 87 of een bedrijf in toneelartikelen. Van webwinkels tot databasebeheer.

Kosten

We zijn altijd transparant over onze kosten die we doorrekenen aan de klant. Duidelijke tarieven en overzichtelijke rekeningen kunt u van ons verwachten.
Nooit verborgen kosten. U weet altijd precies waar u aan toe bent. We hanteren een divers tarievenstelsel voor verschillende doelgroepen.
Een grote stevige winstgevende onderneming betaald een ander tarief dan de startende ondernemer, of particulier.
We willen het benutten van ICT en alles wat daarmee samenhangt voor een ieder bereikbaar maken.

Materialen

AvisVolta ontwikkelt eigen trainingsmaterialen en maakt gebruik van wat op de markt aanwezig is. Een goede mix van bestaand en door ons ontwikkeld materiaal zorgt voor maatwerk.

 

Belangstelling gewekt?

Heeft u belangstelling, zou u een gesprek willen. Of wilt u informatie toegestuurd krijgen.
Vul dan het formulier in of zoek op een andere manier contact. De contactgegevens vind u in voldoende mate op onze website.