Cursus Internet

De wereld wordt kleiner, mijn wereld wordt alleen maar groter

Cursus Internet

De cursus gaat in op de mogelijkheden van Internet en alles wat daarmee samenhangt. De mooie kanten worden belicht en uitgediept, mogelijkheden ontdekt. De schaduwkant van Internet komt ook uitgebreid aan de orde. Kinderen worden door pedofielen verleid om voor de camera de kleren uit te doen. Internet is prachtig en we kunnen er veel mee. Maar de kennis is vaak oppervlakkig waardoor criminelen, pedofielen misbruik maken. Deze cursus geeft u handvaten om dit te voorkomen.

Algemene informatie

Onze cursussen zijn modulair opgebouwd en kunnen daardoor individueel worden aangepast aan de kennis en vaardigheden van de individuele cursist. We geven onze curssen bij voorkeur op de eigen computers, laptops van de cursist. Een cursus bestaat uit lessen, huiswerkopdrachten en e-learning (via de computer).

Voor iedereen

Deze cursus is voor een ieder die een beetje met de muis en toetstenbord kan omgaan te volgen. Ook geschikt voor gebruik van het Internet op tablet en/of smartphone.

Kosten

We zijn altijd transparant over onze kosten die we doorrekenen aan de klant. Duidelijke tarieven en overzichtelijke rekeningen kunt u van ons verwachten. Nooit verborgen kosten. U weet altijd precies waar u aan toe bent. We hanteren een divers tarievenstelsel voor verschillende doelgroepen. Een grote stevige winstgevende onderneming betaald een ander tarief dan de startende ondernemer, of particulier.

Materialen

AvisVolta ontwikkelt eigen trainingsmaterialen en maakt gebruik van wat op de markt aanwezig is. Een goede mix van bestaand en door ons ontwikkeld materiaal zorgt voor maatwerk.

 

Belangstelling gewekt?

Heeft u belangstelling, zou u een gesprek willen. Of wilt u informatie toegestuurd krijgen.
Vul dan het formulier in of zoek op een andere manier contact. De contactgegevens vind u in voldoende mate op onze website.