Computerkennis gevorderden

Meer weten is meer zelf kunnen oplossen

Computerkennis gevorderden

Deze cursus gaat specifieker in op de werking van een computer, maar ook andere hardware, zoals printers, multi-media en dergelijke.  Deze specifieke kennis is ook goed te vertalen naar afgeleide producten zoals een tablet en smartphone. Na het volgen van deze cursus kunt u veelal de meeste kleine problemen met uw eigen ICT oplossen. Wilt u meer inhoudelijk informatie? Neem dan contact met ons op, of vraag dit aan via het feedbackformulier.

Algemene informatie

Onze cursussen zijn modulair opgebouwd en kunnen daardoor individueel worden aangepast aan de kennis en vaardigheden van de individuele cursist. We geven onze curssen bij voorkeur op de eigen computers, laptops van de cursist. Een cursus bestaat uit lessen, huiswerkopdrachten en e-learning (via de computer).

Niet voor iedereen

Deze cursus is niet voor iedereen geschikt. U dient te beschikken over voldoende mate basiskennis van de computer. Begrippen zoals bits, geheugen, blue screen, linux etc. Het moet u wat zeggen. Bent u onzeker of u voldoende basiskennis bezit kunt u vrijblijvend een test maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Kosten

We zijn altijd transparant over onze kosten die we doorrekenen aan de klant. Duidelijke tarieven en overzichtelijke rekeningen kunt u van ons verwachten. Nooit verborgen kosten. U weet altijd precies waar u aan toe bent. We hanteren een divers tarievenstelsel voor verschillende doelgroepen. Een grote stevige winstgevende onderneming betaald een ander tarief dan de startende ondernemer, of particulier.

Materialen

AvisVolta ontwikkelt eigen cursus- en trainingsmaterialen en maakt gebruik van wat op de markt aanwezig is. Een goede mix van bestaand en door ons ontwikkeld materiaal zorgt voor maatwerk.

 

Belangstelling gewekt?

Heeft u belangstelling, zou u een gesprek willen. Of wilt u informatie toegestuurd krijgen.
Vul dan het formulier in of zoek op een andere manier contact. De contactgegevens vind u in voldoende mate op onze website.