Computerkennis basis

Springt u van een hoge duikplank, zonder te kunnen zwemmen?

Basiskennis computergebruik

Deze cursus geeft u meer inzicht en de werking van een computer. Deze kennis is ook goed te vertalen naar afgeleide producten zoals een tablet en smartphone. Na het volgen van deze cursus kunt u meer met uw computer doen. De kennis die wordt overgedragen geeft u een basis om meer zelfstandig kleine problemen op uw systeem op te lossen. Wilt u meer inhoudelijk informatie? Neem dan contact met ons op, of vraag dit aan via het feedbackformulier.

Algemene informatie

Onze cursussen zijn modulair opgebouwd en kunnen daardoor individueel worden aangepast aan de kennis en vaardigheden van de individuele cursist. We geven onze curssen bij voorkeur op de eigen computers, laptops van de cursist. Een cursus bestaat uit lessen, huiswerkopdrachten en e-learning (via de computer).

Voor iedereen

AvisVolta heeft de filosofie dat het gebruik van steeds vernieuwende media voor een ieder bereikbaar zou moeten zijn.
Om die reden richt AvisVolta zicht vooral op de kleine (startende) ondernemer. De non-profitorganisatie of de particulier.
Of het nu gaat om een grootouder van 87 die wil kunnen skypen met zijn of haar kleinkind of een bedrijf in toneelartikelen.

Kosten

We zijn altijd transparant over onze kosten die we doorrekenen aan de klant. Duidelijke tarieven en overzichtelijke rekeningen kunt u van ons verwachten.
Nooit verborgen kosten. U weet altijd precies waar u aan toe bent. We hanteren een divers tarievenstelsel voor verschillende doelgroepen.
Een grote stevige winstgevende onderneming betaald een ander tarief dan de startende ondernemer, of particulier.

Materialen

AvisVolta ontwikkelt eigen cursus- en trainingsmaterialen en maakt gebruik van wat op de markt aanwezig is. Een goede mix van bestaand en door ons ontwikkeld materiaal zorgt voor maatwerk.

 

Belangstelling gewekt?

Heeft u belangstelling, zou u een gesprek willen. Of wilt u informatie toegestuurd krijgen.
Vul dan het formulier in of zoek op een andere manier contact. De contactgegevens vind u in voldoende mate op onze website.