Kantoor

The Office

Applicaties

Elk bedrijf of organisatie maakt gebruik van applicaties, software die in het bedrijf nodig is. Een administratiekantoor zal veelal werken met een tekstverwerkingsprogramma, een spreadsheet, databases, boekhoudprogramma'.s enz. Een winkel maakt misschien meer gebruik van programma's om de voorraad op peil te houden, de inkoop te doen en zo meer. Elke branche ontwikkelt vaak ook zijn eigen applicaties om mee te werken. Zo maakt de reisbranche gebruik van software waarmee vanaf een reisbureau of on-line direct vliegtuigstoelen, hotelkamers, auto's wereldwijd geboekt kan worden. Voor elke bedrijf, branche is wel iets te vinden wat goed past en het werken vergemakkelijkt. Soms kan er tijd bespaard worden door bepaalde handelingen geheel en al geautomatiseerd te behandelen. Wilt u weten of uw kantoor nog wel voldoet, of er voor uw kantoor nieuwe mogelijkheden zijn? AvisVolta heeft een breed kennisnetwerk over de mogelijkheden die hedendaagse applicaties kunnen bieden. Wellicht kan AvisVolta u een nieuwe stap bieden die effecienter en effectiever is dan dat wat u nu gebruikt. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Telewerken

Achter de website kan een extranetwerk goede uitkomsten bieden voor communicatie met uw klanten. Een extranetwerk verbind uw organisatie en uw klant via het internet. Natuurlijk kunt u gebruik maken van e-mail, formulieren, maar er is veel meer mogelijk. Voorbeelden zijn o.a. een helpdesk, real live chatten met uw klanten, klanten inzage geven in hun eigen gegevens en zo meer. Ontdek of uw organisatie ook toe is aan een Extranetwerk. U kunt met ons daarover in een gratis eerste gesprek van gedachten wisselen.

Intranet

Een Intranetwerk is een netwerk dat alleen voor u en uw werknemers is. Op een Intranetwerk kunt u bijvoorbeeld samenwerken aan 1 project, of bedrijfsgegevens uitwisselen. Een bedrijf met meer dan 5 medewerkers kan al veel voordeel halen uit een Intranetwerk. Een Intranetwerk heeft veel mogelijkheden waardoor een bedrijf veel flexibeler kan optreden. Misschien bent u ook toe aan een Intranetwerk, of is uw huidige Intranetwerk aan een revisie toe. Ga eens een vrijblijvend gesprek aan met AvisVolta, training en advies.

Communicatie

De opkomst van de smartphones, tablets en soortgelijke hardware heeft er voor gezorgd dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van diverse bronnen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Dit fenomeen is erg gecompliceerd. Een voorbeeld: Op Twitter laat een klant weten van een groot postorderbedrijf dat hij zeer ontevreden is over het product wat hij heeft ontvangen. Zowel het postordebedrijf als de leverancier van het product hebben watchers op Twitter die speuren op hun naam. Als zij een melding zien komen de watchers in actie. Op de website van hun bedrijf kijken ze of er gereageerd is door de klant? Ze contacten de klantenservice of klant en klacht bekend is. De klantenservice reageren op de Tweet en proberen de klant te verleiden contact op te nemen. Of als de klant al bekend is wordt er met de klant contact gemaakt. Leverancier en retailer hebben contact. Kortom een tweet op Twitter zet een compleet digitale folluw up in actie. Er wordt gebruik gemaakt van diverse platformen, zoals bv. een smartphone, websites, intranetwerken, extranetwerken en misschien toch ook nog gewoon ergens een belletje? Crossmedia zit erg in de lift, klanten en bedrijven weten steeds meer hun weg om goede resultaten te behalen. Of het nu is om gehoord te worden (klacht) of om imagebuilding van een bedijf door 'likes' op facebook. Wilt u weten of het gebruik van Crossmedia ook voor u van belang kan zijn? Misschien eerst een maatwerk cursus? Of een vrijblijvend gesprek? AvisVolta, training en advies staat voor u klaar.

Materialen

AvisVolta ontwikkelt eigen trainingsmaterialen en maakt actuele  informatiemappen voor kennisoverdracht. Daarnaast wordt natuurlijk gebruik gemaakt van wat op de markt aanwezig is en voor de klant voldoet. Een goede mix van bestaand en door ons ontwikkeld materiaal zorgt voor maatwerk voor elke klant. 

Belangstelling gewekt?

Heeft u belangstelling, zou u een gesprek willen. Of wilt u informatie toegestuurd krijgen.
Vul dan het formulier in of zoek op een andere manier contact. De contactgegevens vind u in voldoende mate op onze website.