Diensten

Andere handen maken licht werk

 

Soms is het gewoon handig dat een ander enkele zaken voor u regelt, waar u zelf minder van op de hoogte bent.
Zo kan AvisVolta, training en advies voor u een database ontwerpen, of een werkblad ontwerpen om berekeningen uit te kunnen voeren, of een mailing verzorgen. Uw netwerk beheren, een website onderhouden enzovoorts. Kortom soms is het handig om 'werk' uit te besteden. Ook hierin kan AvisVolta, training en advies voor u van betekenis zijn. Belangstelling? Vraag via het contactformulier om meer informatie. Als u uw gegevens achterlaat nemen wij contact met u op. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en oriƫnterend.

Netwerk- en applicatiebeheer

Werken op kantoor? Vanuit huis naar kantoor, wereldwijd, onderweg? Een veilig netwerk met of zonder cloud vergt een slimme oplossing die beheersbaar is. AvisVolta, training en advies kan een dergelijk netwerk voor u (laten) opzetten en (laten) onderhouden. Ons specialisme zit in kleinschalige betaalbare mogelijkheden voor MKB en non-profit. Wij kunnen helpen u dit werk uit handen te nemen. 

Office

Op kantoor, in uw bedrijf werkt u met verschillende software applicaties. Meest gebruikt op kantoren is Microsoft Office. Dit pakket biedt heel veel verschillende mogelijkheden. Het goed inrichten van uw kantoor met de juiste applicaties en het benutten van de mogelijkheden kan uw administratieve werkprocessen versnellen en vereenvoudigen. AvisVolta, training en advies heeft inmiddels al meerdere bedrijven en instellingen mogen helpen dit in te richten. Deze kennis en ervaring kunnen wij ook inzetten voor uw bedrijf en/of organisatie. Dit werk kunnen wij voor u uit handen nemen.

Website

U heeft vast een website? Bent u nog bij de tijd, maakt u gebruik van alle mogelijkheden? Betaalt u niet te veel? De praktijk leert dat veel bedrijven en organisaties geen of weinig aandacht schenken om regelmatig af te wegen of het niet slimmer is een switsch te maken naar een andere provider, of ander opzet. Een geheel vrijblijvend, oriƫnterend, eerste gesprek met AvisVolta, training en advies geeft meteen al een indicatie. Wellicht zit u goed, misschien kunt u er beter van worden. Gebruik de mogelijkheid, we staan voor u klaar en kunnen dit werk uit uw handen nemen.