Advisering

Wat heeft het voor zin te rennen als je niet op de goede weg bent

Advisering op het brede terrein van informatietechnologie vergt een stevige inzet van kennis en onderzoek. Niet elk bedrijf heeft dit zomaar in huis of in de buurt. Het neefje van de baas, de Whizzkid van het bedrijf is niet altijd voorhanden. Bovendien is het maar de vraag of hiermee het bedrijf is geholpen. AvisVolta training en advies is al vanaf de eerste schreden van de computer, internet en nu smarthphone en tablets actief. Ontwikkelingen worden nauwlettend gevolgd en kennis op dit terrein wordt op peil gehouden. Bovendien heeft AvisVolta training en advies een netwerk van deskundigen die al dan niet kan worden ingeschakeld.  

Of u nu een beginnende ondernemer bent die de eerste schreden zet in het digitale tijdperk of een organisatie die al actief is. Wij kunnen op het brede terrein van de informatietechnologie adviseren. Wij zijn niet gelinieerd aan andere organisaties en instellingen. We krijgen van geen enkel softwarebedrijf provisie. We zijn volkomen onafhankelijk en kunnen daarom zonder enige last of ruggespraak u van een gedegen advies dienen. Gaat uw vraagstuk onze kennis en ervaring teboven, dan zullen wij u dit eerlijk zeggen. U krijgt van ons geen advies waar wij niet achter kunnen staan. Wilt u met ons in gesprek? Het eerste gesprek kost u niets.

Internet

Het Internet is de digitale snelweg. In 2012 waren er wereldwijd 2,4 miljard gebruikers. In Nederland 15,5 miljoen gebruikers, dat is 92% van de inwoners. Je zou kunnen zeggen dat bijna iedereen in Nederland, die kan lezen en/of  schrijven gebruik maakt van Internet. Op welke manier dan ook, via de computer, de smartphone, tablet of spelcomputer. Het Internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving. De mogelijkheden van Internet lijken onuitputbaar.

AvisVolta kan u adviseren en begeleiden in optimaal gebruik van het Internet voor uw bedrijf, instelling en/of organisatie. Of u nu een beginnende ZZP-er bent of een non-profit organisatie die de kansen wil benutter. U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aangaan.

Meer

Kantoor

Een kantoor zonder computers bestaat vrijwel niet meer. Computers met software wat nodig is om vanuit het kantoor uw bedrijf te runnen. Boekhouding? Tekstverwerken? Folders uitgeven? Websites beheren?
Office is echt veel meer tegenwoordig. Werken vanuit huis? Telewerken. Kortom het nieuwe kantoor is met behulp van ICT niet meer een bureau met PC, maar een integraal onderdeel van uw bedrijf.
Gebruikt u uw kantoor optimaal in uw bedrijf? Zijn er slimmere en effectievere oplossing beschikbaar? De kans is groot als u uw kantoor en ICT niet regelmatig een onderwerp van aandacht is. AvisVolta is bij de tijd en weet veel van wat er mogelijk is op het gebied van software, hardware, netwerken, enz. Ook geeft AvisVolta training on the job. Wij kunnen u van dienst zijn en helpen u graag een paar stappen verder met de inzet van ICT in uw bedrijf.

Meer

Relatiebeheer

Op het terrein van het relatiebeheer kan ICT geweldig ondersteunen. Er zijn diverse mogelijkheden en eigenlijk voor elk bedrijf of instelling wel toepasbaar. AvisVolta is onafhankelijk van welke software levernacier en/of ontwikkelaar dan ook. Juist in deze branche is kennis en ervaring een pré om de juiste keuzes te kunnen maken. Heeft u bedrijf of organisatie maatwerk nodig? Kunt u goed uit de voeten met een relatief  eenvoudige oplossing? Heeft u in beeld hoe u uw relaties zou willen beheren? Er is veel mogelijk, maar niet alles wat mogelijk is ook nodig. Vraag gerust een gratis oriënterend gesprek aan.

Meer